Småbarn sabbar träningen

Ja, så är det. Visst, dom sabbar inte möjligheten vi har att träna, har ju tidigare skrivit om hur jag och min man delat upp träningen. That´s all good! Så tid och tillfällen saknas inte.

Vad ungarna däremot sabbar är sömnen. Sömnen gott folk. Bristen på sömn gör att gym och träning ligger långt, långt, låååååååångt ned på listan av prioriteringar, medan t.ex. sömn är bland topp 3.

När man får sova en timma i stöten, flera nätter i rad, blir det snudd på systemkollaps i hjärnan och även om man vet att den där löparrundan skulle göra gott för sinnet, så finns det inte på kartan att man skulle ge sig ut. Blir nästan fnittrig av tanken på att sätta på mig träningskläder nu, när pyjamas känns så mycket mer logisk. Trots att klockan bara är 14.30.

När allt man vill, om man väl pallrar sig iväg till gymmet, är att trycka på nödstopp och lägga sig och sova på löpbandet. Man vill säga åt alla frustande snubbar som slänger vikterna på golvet att vara tysta. Man vill bara att allt ska vara lite schhhhhh …

Barn sabbar träningen, så är det bara.

Blogg100 nr. 11

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s