Träningsegoismen

Med ett nytt år kommer ofta nya löften. Många går ut på att bli mer hälsosam och/eller att börja träna. Med detta kommer också klagomålen från de som tränar på gym, för det blir tydligen så ohyggligt trångt och jobbigt med dessa människor.

1234567Skärmklipp

Jag tycker den inställningen är lite trist. Alla är nya på gymmet nån gång och att bli sur över att andra har samma mål och därmed tar upp samma plats är lite småsint. Sen tycker jag att det är rätt ocharmigt att se sig själv som förmer för att man själv är på gymmet utan att ha gett nåt nyårslöfte. Som om ens anledning till att ta upp tid och plats på gymmet är bättre och viktigare.

Hur bråttom har du till just den maskinen egentligen? Alltså visst, jag fattar att det är trist att vänta men kom igen, det är ju inte som att stå i Stockholms bostadskö liksom.

Sen i februari och mars kommer de skadeglada och hånfulla kommentarerna om att ”nyårslöftena” misslyckats. Att ”de borde insett från start att de skulle misslyckas”

ab

 Att du själv är i vägen för dom räknas inte för du ”var ju där först”. Jag hör samma resonemang från 5-åringar i sandlådan. Alla betalar lika mycket för att spendera tid och ta utrymme på gymmet oavsett anledning, alla har lika stor rätt att vara där. Allt annat är bara ren och skär träningsegoism.

Varför inte bara glädjas åt att fler delar ditt intresse?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s